Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea unei experiente personalizate. Continuarea navigarii reprezinta acordul Dvs. in vederea utilizarii acestora. Mai multe informatii despre cookie-uri gasiti accesand sectiunea Protectia datelor.

Am deja cont

Autentificare
 
 

Creați un nou cont

 
 
   
 
   
 
 
Prin bifarea acestei căsuțe, sunteţi de acord să primiţi newsletter-uri prin e-mail şi sunteţi de acord cu utilizarea şi stocarea datelor dumneavoastră de către Wienerberger – Sisteme de Caramizi S.R.L. și Tondach Romania S.R.L. în acest scop. Sunt de acord cu utilizarea de către Wienerberger – Sisteme de Caramizi S.R.L a datelor personale furnizate de mine în scopul desfășurării unor sondaje/studii de piață cu privire la utilizarea produselor companiei prin email.
  Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile & Protectia datelor .
Prin trimiterea solicitării mele, sunt de acord cu utilizarea datelor cu caracter personal introduse de mine în formularul de contact, precum şi a oricăror date cu caracter personal derivate din solicitarea mea, de către Wienerberger – Sisteme de Caramizi S.R.L și Tondach Romania S.R.L:în scopul procesării solicitării mele şi, dacă este necesar, sunt de acord cu transmiterea acestora către societățile din grupul Wienerberger.
Datele dvs. vor fi tratate ca fiind confidenţiale. Acordul dvs. poate fi retras în orice moment printr-o solicitare la office.romania@wienerberger.com . Legalitatea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal înainte de retragerea consimţământului rămâne neafectată. Pentru toate detaliile privind stocarea, prelucrarea şi ştergerea datelor, precum şi drepturile dumneavoastră cu privire la utilizarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultaţi Politica de Confidenţialitate .