Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea unei experiente personalizate. Continuarea navigarii reprezinta acordul Dvs. in vederea utilizarii acestora. Mai multe informatii despre cookie-uri gasiti accesand sectiunea Protectia datelor.

Politica de Confidenţialitate a Datelor cu Caracter Personal

 

Protecţia confidențialității şi a datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă un aspect important pentru noi și îi acordăm atenţie în toate relaţiile noastre de afaceri. Ne angajăm să respectăm confidenţialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal şi să acţionăm întotdeauna în conformitate cu prevederile legislației privind protecţia datelor, inclusiv Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 („GDPR”) şi cu prezenta Politică de Confidenţialitate.

 

 

  1. 1.Domeniul de aplicare al prezentei Politici de Confidenţialitate

 

Prezenta Politică de Confidenţialitate este destinată să vă informeze asupra modului în care:

 

Societatea Wienerberger - Sisteme de Caramizi SRL, cu sediul social în Sos. București-Ploiești nr. 42-44, Baneasa Business and Technology Park, Aripa A1, Et.1, Sector 1, București, România, înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J40/8401/1998, cod unic de înregistrare 10941727 („Wienerberger”), și

 

Societatea din același grup Tondach Romania SRL, cu sediul social în Sibiu, str. Podului nr. 127, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J32/292/2004, având cod unic de înregistrare 15121906 („Tondach”),

 

în calitate de operatori de date asociați, care stabilesc în comun scopurile și mijloacele de prelucrare, (denumiți colectiv „Operatori”), pentru prelucrarea datelor cu caracter personal personal colectate prin intermediul acestui site web,

 

utilizează datele cu caracter personal, ce informații sunt colectate şi evaluate despre utilizatorii site-ului nostru web şi modul în care sunt utilizate, transmise terţilor sau prelucrate în orice altă modalitate. Pentru mai multe informații referitoare la Operatori, vă rugăm să vizitați https://wienerberger.ro

 

Prezenta Politică de Confidenţialitate se aplică pentru societățile Wienerberger și Tondach (în calitate de operator asociat cu privire la prelucrarea menționată mai sus). Nu se aplică pentru serviciile online alte altor societăți din cadrul grupului Wienerberger sau pentru serviciile online ale altor terţe părţi.

 

 

  1. 2.Colectarea de informaţii

 

  • 2.1Datele furnizate de dumneavoastră

 

Ca şi regulă, divulgarea datelor cu caracter personal nu este necesară pentru utilizarea serviciilor noastre online. În cazul în care anumite date cu caracter personal (precum numele, prenumele, adresa poştală sau adresa de e-mail etc.) sunt colectate în cadrul serviciilor noastre online, acest lucru este efectuat, pe cât posibil, prin furnizarea în mod voluntar de către dumneavoastră. În cazul în care, de exemplu, doriţi să primiţi newsletter-ul oferit prin intermediul site-ului nostru web, vă vom solicita atât adresa de e-mail, cât şi informaţii care ne permit să verificăm faptul că sunteţi posesorul adresei de e-mail indicate.

 

  • 2.2Datele colectate în mod automat

 

Din motive de securitate a datelor şi în scopul optimizării accesibilității utilizatorilor, colectăm, de asemenea și date fără caracter personal referitoare la utilizarea serviciilor noastre online. De exemplu, sunt stocate următoarele date: browser-ul de internet utilizat, sistemul de operare, numele domeniului site-ului pe care l-aţi vizitat ultima dată înainte de a accesa site-ul nostru, numărul de vizite şi timpul mediu petrecut pe site-ul nostru, precum şi paginile pe care le-aţi accesat.

 

Astfel de date colectate în mod automat nu sunt asociate cu date din alte surse. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a verifica retroactiv aceste date, în cazul în care ne sunt aduse la cunoștință indicaţii concrete de utilizare ilegală.

 

  • 2.3Cookie-uri şi web beacons

 

 

Serviciile noastre online utilizează aşa-numitele cookie-uri de navigare şi web beacons.

 

Cookie-urile nu vă afectează în niciun fel calculatorul. Acestea sunt fişiere mici cu setări de configurare care ne ajută să facem ca serviciile noastre online să fie mai prietenoase, mai eficiente şi mai sigure. În plus, cookie-urile servesc la implementarea anumitor funcționalități ale utilizatorilor.

 

De regulă, serviciile noastre online utilizează „cookie-uri de sesiune” care sunt şterse automat după închiderea browser-ului. Uneori, acestea utilizează și „cookie-uri persistente” care rămân pe dispozitivul dumneavoastră până când vor expira sau vor fi şterse manual. Acestea din urmă ne permit să vă recunoaştem browser-ul la următoarea dumneavoastră vizită. Pentru mai multe detalii referitoare la „cookie-uri ale terţilor”, adică cookie-urile furnizorilor terţi, precum Google Inc., vă rugăm să consultaţi regulile de confidenţialitate ale acestor furnizori.

 

Puteţi să vă ajustaţi browser-ul sau setările de confidenţialitate ale dispozitivelor dumneavoastră mobile pentru a fi notificat de fiecare dată când un fişier cookie este trimis pe dispozitiv, astfel încât să puteţi decide dacă permiteţi sau nu un cookie, de la caz la caz. De asemenea, puteţi dezactiva acceptarea de cookie-uri, doar în anumite cazuri sau în mod prestabilit, şi puteţi activa ştergerea automată a copiilor de fiecare dată când închideţi browser-ul. Cu toate acestea, trebuie să reţineţi că anumite funcționalități ale serviciilor noastre online nu vor putea fi pe deplin accesibile dacă dezactivaţi cookie-urile.

 

Pentru mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor pe acest site web și scopurile în care acestea sunt utilizate, precum și cu privire la posibilitățile de a controla și/sau dezactiva cookie-urile, vă rugăm să consultați Politica noastră privind Cookie-urile.

 

De asemenea, utilizăm web beacons, denumite şi etichete de pagină, pentru a analiza eficienţa site-ului nostru şi a newsletter-urilor. De exemplu, newsletter-urile noastre şi email-urile HTML pot conţine web beacons care determină dacă e-mail-ul sau link-urile transmise prin e-mail au fost deschise. Astfel de informaţii ajută la îmbunătăţirea serviciului nostru de e-mail şi la adaptarea conţinutului la nevoile utilizatorilor. Ştergerea e-mail-ului presupune totodată și ştergerea web beacon-ului. Este fără îndoială faptul că e-mail-urile noastre cu texte obişnuite nu conţin web beacons.

 

  • 2.4Analiza web

 

În scopul optimizării funcționale continue şi a unei maxime accesibilităţi pentru utilizatori, o parte din serviciile noastre online utilizează serviciile de analiză web şi plugin-urile sociale enumerate mai jos. Datele utilizate în acest scop sunt exclusiv fără caracter personal. [vă rugăm să confirmați și să selectați funcționalitățile care sunt aplicabile în concret. Pe website-ul calculeazatondach.ro există legătura către Facebook, Youtube, Twitter, LinkedIn]

 

Google Analytics: Google Analytics de la Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, SUA, utilizează aşa-numitele cookie-uri, adică fişiere text stocate pe computer pentru a analiza folosirea de către dumneavoastră a serviciilor noastre online. De regulă, datele referitoare la comportamentul dumneavoastră de utilizator colectate prin cookie-uri, sunt transmise către un server Google din SUA şi sunt stocate acolo. În cazul activării anonimizării IP în serviciile online, Google va trunca adresa dumneavoastră IP în statele membre ale Uniunii Europene şi în Spaţiul Economic European. Numai în cazuri excepţionale adresa IP completă va fi transmisă unui server Google din SUA şi va fi truncată acolo. În numele operatorului de servicii online, Google va utiliza informaţiile pentru a evalua utilizarea de către dumneavoastră a serviciilor online, pentru a întocmi rapoarte ale acestor activităţi şi pentru a furniza alte servicii pentru operatorul site-ului web legate de utilizarea serviciilor online şi de activitatea pe internet. Adresa IP transmisă de către browser-ul dumneavoastră în cadrul Google Analytics nu va fi asociată cu alte date deţinute de Google. Puteţi preveni stocarea cookie-urilor prin selectarea setării corespunzătoare din browser-ul dumneavoastră. Cu toate acestea, în acest caz, nu veţi putea să utilizaţi pe deplin toate funcționalitățile serviciilor noastre online. În plus, puteţi preveni colectarea datelor generate de cookie-uri şi utilizarea acestora de către Google prin descărcarea şi instalarea plugin-ului browserului disponibil la adresa  (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en). Pentru informaţii detaliate privind condiţiile de utilizare şi regulile de confidenţialitate, vă rugăm să consultaţi www.google.com/analytics/terms/gb.html sau https://www.google.com/policies/ /.

 

Plugin-urile Facebook („butonul de distribuie”): Puteţi recunoaşte plugin-urile de Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, SUA prin logo-ul Facebook sau prin „butonul de distribuie”. Pentru o prezentare generală a plugin-urilor Facebook, vă rugăm să faceţi click pe: http://developers.facebook.com/docs/plugins/. Atunci când utilizaţi serviciile noastre online, plugin-ul stabileşte o conexiune directă între browserul dumneavoastră şi serverul Facebook. Prin urmare, Facebook este informat de faptul că utilizaţi serviciile noastre online cu adresa dumneavoastră IP. Atunci când faceţi click pe „butonul de distribuie” pe Facebook, în timp ce sunteţi conectat/conectată la contul dumneavoastră de Facebook, puteţi conecta conţinutul serviciilor noastre online cu profilul dumneavoastră de Facebook. Facebook va putea astfel asocia utilizarea serviciilor noastre online cu contul dumneavoastră de utilizator. Dorim să subliniem faptul că noi, în calitate de furnizori ai serviciilor online, nu obţinem informații referitoare la conţinutul datelor transmise şi la utilizarea acestora de către Facebook. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să consultaţi politica de confidenţialitate a Facebook la adresa https://www.facebook.com/policy.php. În cazul în care nu doriţi ca Facebook să asocieze utilizarea serviciilor noastre online cu contul de Facebook, vă rugăm să vă deconectaţi de la contul dumneavoastră de utilizator Facebook.

 

[Xing: De fiecare dată când accesaţi unul dintre serviciile noastre online care utilizează funcţii ale reţelei Xing din XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Germania, este stabilită o conexiune la serverele Xing. Conform cunoștințelor pe care le deținem, datele cu caracter personal nu sunt stocate în acest proces. În special, Xing nu stochează adresele IP şi nu evaluează activităţile utilizatorilor. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să consultaţi politica de confidenţialitate a Xing la adresa https://www.xing.com/app/share?op=data_protection.]

 

YouTube: YouTube este operat de Google, adică de către YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SUA. Atunci când utilizaţi unul dintre serviciile noastre online echipate cu plugin YouTube, este stabilită o conexiune la serverele YouTube, iar informaţii privitoare la serviciile online pe care le utilizaţi sunt transmise către serverul YouTube. Atunci când sunteţi conectat/conectată la contul de YouTube, permiteţi YouTube să asocieze activitatea dumneavoastră de navigare direct cu profilul dumneavoastră personal. Acest lucru poate fi prevenit prin deconectarea de la contul de YouTube. Pentru mai multe informaţii cu privire la utilizarea de către YouTube a datelor utilizatorilor, vă rugăm să consultaţi politica de confidenţialitate a YouTube la adresa: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

 

Twitter: Serviciul Twitter este furnizat de către Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, SUA. Atunci când utilizaţi Twitter şi funcţia „re-tweet”, serviciile online folosite de către dumneavoastră sunt conectate cu contul dumneavoastră de Twitter şi sunt comunicate către alţi utilizatori. În acelaşi timp, datele sunt transmise către Twitter. Dorim să subliniem faptul că nouă, în calitate de furnizori ai serviciilor online, nu ne este adus la cunoștință conţinutul datelor transmise şi modalitatea de utilizare a acestora de către Twitter. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să consultaţi politica de confidenţialitate a Twitter la adresa http://twitter.com/privacy. Puteţi schimba setările de confidenţialitate ale contului dumneavoastră de Twitter la adresa: http://twitter.com/account/settings.

 

LinkedIn: Furnizorul reţelei de LinkedIn este LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, SUA. De fiecare dată când accesaţi unul dintre serviciile noastre online care conţin funcţii LinkedIn, este stabilită o conexiune cu serverele LinkedIn. LinkedIn este informat de faptul că utilizaţi serviciile noastre online cu adresa dumneavoastră IP. Atunci când faceţi click pe „butonul de recomandare” al LinkedIn, în timp ce sunteţi conectat la LinkedIn, utilizarea de către dumneavoastră a serviciilor noastre online poate fi asociată cu dumneavoastră şi cu contul dumneavoastră de utilizator. Dorim să subliniem faptul că nouă, în calitate de furnizori ai serviciilor online, nu ne este adus la cunoştinţă conţinutul datelor transmise şi modalitatea de utilizare a acestora de către LinkedIn. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să consultaţi politica de confidenţialitate a LinkedIn la adresa https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

 

[Hotjar: Pentru o experienţă îmbunătăţită a utilizatorilor, o parte din serviciile noastre online utilizează software-ul Hotjar (http://www.hotjar.com, 3 Lyons Range, 20 Bisazza Street, Sliema SLM 1640, Malta, Europa). Hotjar ne permite să măsurăm şi să evaluăm activităţile utilizatorului (mişcările mouse-ului, click-urile, înălțimea derulării în sus („scroll height”)). În acest scop, Hotjar plasează cookie-uri pe dispozitivul utilizatorului şi poate stoca datele utilizatorului, date precum informaţii despre browser, sistem de operare, timpul petrecut pe website, etc. Pentru mai multe detalii cu privire la prelucrarea datelor de către Hotjar, vă rugăm să consultaţi www.hotjar.com/privacy.]

 

[Siteimprove: Siteimprove Analytics, un serviciu de analiză web al Siteimprove A/S (Sankt Annæ Plads 28, 1250 Copenhaga, Danemarca), utilizează cookie-uri, adică fişiere text care sunt stocate pe calculatorul dumneavoastră şi prin care se analizează utilizarea serviciilor noastre online. Informaţiile referitoare la utilizarea serviciilor noastre online (inclusiv adresa IP criptată a utilizatorului) colectate prin cookie-uri sunt transmise către un server Siteimprove din Danemarca şi sunt stocate acolo. Siteimprove utilizează astfel de informaţii pentru a evalua utilizarea serviciilor online şi pentru a întocmi rapoarte. Siteimprove nu transmite astfel de informaţii părţilor terţe. Siteimprove stochează şi prelucrează datele colectate în conformitate cu normele privind protecţia datelor din Germania. Utilizatorul poate preveni instalarea cookie-urilor prin selectarea setării corespunzătoare din software-ul browser-ului. În acel caz, nu toate funcționalitățile serviciilor online vor putea fi accesibile utilizatorului în întregime. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să consultaţi politica de confidenţialitate a Siteimprove la adresa https://siteimprove.com/legal/privacy-policy/ ]

 

 

  1. 3.Utilizarea datelor cu caracter personal

 

Ca principiu, datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră sunt prelucrate şi utilizate de noi exclusiv în scopurile specificate mai jos, în baza temeiurilor legale indicate pentru fiecare dintre acestea:

 

  • 3.1Furnizarea, îmbunătăţirea şi întreținerea serviciilor noastre online: Acestea includ analize ale datelor, identificarea tendinţelor de utilizare, precum şi calcule şi statistici referitoare la modelele de acces ale utilizatorilor. Temeiul legal al acestei prelucrări este interesul legitim al Wienerberger. Datele dumneavoastră vor fi stocate pentru o perioadă de 2 ani de la momentul colectării acestora.

 

  • 3.2Marketing și campanii promoționale: Datele dumneavoastră cu caracter personal, precum numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, județul, orașul, adresa de șantier, parola și orice alte informații sau detalii pe care ni le veți putea furniza în cadrul corespondenței, vor fi utilizate doar în scopuri de marketing, cum ar fi sondaje sau studii de piață, dacă vă exprimați consimțământul pentru o astfel de prelucrare: De asemenea, dacă vă exprimați consimțământul în acest sens, vom utiliza datele dumneavoastră și pentru trimiterea de newsletter-uri astfel cum este detaliat la punctul 3 de mai jos.

 

Datele dumneavoastră vor fi stocate pentru o perioadă de 1 an de la momentul colectării acestora.

 

Consimțământul dumneavoastră pentru utilizarea datelor dvs. cu caracter personal în scopuri de marketing poate fi retras în orice moment. Pentru mai multe detalii, a se vedea punctul 8 de mai jos.

 

  • 3.3Trimiterea newsletter-urilor (buletine informative): În cazul în care completaţi formularul web pentru a vă înregistra pentru primirea newsletter-ului nostru, noi vom prelucra datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră exclusiv pentru a verifica dacă sunteţi deţinătorul adresei de e-mail indicate şi dacă doriţi să primiţi newsletter-ul cu privire la produsele și/sau serviciile fiecăruia dintre Operatori, pentru a întocmi o listă de e-mail-uri şi, pentru a analiza utilizarea newsletter-ului nostru.

 

Datele dumneavoastră vor fi stocate pentru o perioadă de 2 ani de la momentul colectării, sau până la data retragerii consimțământului dumneavoastră, în funcție de care moment intervine primul. Datele dumneavoastră vor fi utilizate de către noi pentru alte scopuri, doar dacă aţi fost de acord cu astfel de utilizări.

 

Datele cu caracter personal colectate, respectiv, numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, județul, orașul, adresa de șantier, vor fi prelucrate în scopuri de transmitere a newsletter-urilor doar cu consimțământul dumneavoastră și prin utilizarea canalelor de comunicare (de ex. e-mail, sms etc.) cu care ați fost de acord atunci când v-ați exprimat consimțământul.

 

  • 3.4Solicitarea rapoartelor sau a altor materiale informative: În cazul în care solicitați rapoarte sau materiale informative de la noi, precum oferirea de consultanță online pentru calculul necesarului de tigla prin intermediul instrumentului de lucru pentru calcul de invelitori, datele cu caracter personal furnizate, cum ar fi numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, județul, orașul, adresa de șantier, sunt utilizate exclusiv pentru crearea și gestionarea contului dumneavoastră și procesarea solicitării dumneavoastră şi, ulterior, vor fi stocate pentru o perioadă maximă de 2 ani de la momentul furnizării acestora Temeiul prelucrării în acest caz constă în interesul legitim al Operatorilor de a-și promova produsele prin oferirea de consultanță cu privire la necesarul dumneavoastră de tiglă. De asemenea, dacă vă exprimați consimțământul expres în acest sens, vom utiliza datele dumneavoastră și pentru trimiterea de newsletter-uri, astfel cum este detaliat la punctul 3 de mai sus.

 

  • 3.5Utilizarea formularului de contact – furnizarea unui răspuns la întrebările, solicitările sau reclamațiile dumneavoastră: În cazul în care utilizaţi formularul de contact pentru întrebări, datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră în respectivul formular, precum numele, adresă de e-mail, numărul de telefon și orice alte informații sau detalii pe care ni le veți putea furniza în cadrul corespondenței, sunt utilizate pentru a procesa solicitările dumneavoastră şi sunt stocate pentru a fi utilizate ulterior în cazul apariţiei unor alte întrebări. Temeiul prelucrării în acest caz constă în interesul legitim al Operatorilor care ne permite să oferim răspunsuri la întrebările, reclamațiile sau solicitările dumneavoastră.

 

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi stocate pe perioada procesării solicitării şi pentru o perioadă maximă de 2 ani de la finalizarea procesării, cu excepţia cazului în care stocarea mai lungă este permisă din punct de vedere juridic pentru alte motive.

 

  • 3.6Protecţia drepturilor şi a proprietăţii: În cazul în care avem motive să credem că drepturile şi proprietatea Operatorilor, furnizorii și clienţii acestora sau părţile terţe au fost sau ar putea fi afectate, putem utiliza şi transmite datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a proteja astfel de drepturi şi/sau astfel de proprietate. În plus, ne rezervăm dreptul de a vă divulga datele cu caracter personal anumitor entități, cu condiţia ca o astfel de dezvăluire să fie impusă prin lege sau prin ordin al autorităţilor competente, pentru a asigura un procedeu just și echitabil în conformitate cu procedura indicată pe site-ul/site-urile noastre şi pentru a ne proteja drepturile menţionate anterior.

 

  • 3.7Curăţarea şi consolidarea datelor cu caracter personal: Din când în când, datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră pot fi verificate sau consolidate cu (i) date din registrele noastre existente (online şi offline), (ii) date preluate de la un predecesor legal, sau (iii) date din alte surse.

 

 

  1. 4.Luarea deciziilor în mod automat și crearea de profiluri în mod automat

 

Datele cu caracter personal la care se face referire în prezenta nu sunt supuse unor procese decizionale automatizate, inclusiv crearea de profiluri.

 

 

  1. 5.Transmiterea şi divulgarea informaţiilor dumneavoastră personale

 

În funcţie de tipul de interacţiune pe care l-aţi solicitat (de exemplu, solicitarea de servicii, informaţii, etc.), datele dumneavoastră pot fi schimbate cu părţile terţe implicate în executarea respectivului proces (de exemplu, alți parteneri contractuali etc.). De asemenea, s-ar putea să fim nevoiți să dezvăluim date cu caracter personal pentru a îndeplini cerințele legale sau pentru a asigura aplicarea unor drepturi și executarea unor contracte.

 

  1. a)Unii dintre ei au calitatea de persoane împuternicite, cum ar fi societatea Entelion Software S.R.L. (Teamshare), care desfășoară activități de întreținere a site-ului web http://calculeazatondach.ro/, care este activă în industria/sectorul tehnologiei informațiilor [vă rugăm să confirmați] și își desfășoară activitatea comercială în România, iar acestora le pot fi furnizate datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a fi utilizate în limitele obligațiilor pe care și le-au asumat față de Wienerberger. Datele cu caracter personal pe care le divulgăm către persoanele împuternicite de noi, sunt limitate la informațiile cu caracter personal minime care sunt necesare pentru prestarea respectivelor servicii și le solicităm acestor să nu utilizeze datele cu caracter personal în niciun alt scop. Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că toate entitățile cu care lucrăm stochează datele dumneavoastră cu caracter personal în condiții de siguranță și securitate.

 

  1. b)Unii dintre aceștia sunt terțe părți care nu intenționează să prelucreze datele, însă pot avea acces la acestea în îndeplinirea sarcinilor sau în interacțiunile lor cu Operatorii, cum ar fi societăți care asigură întreținere tehnică, auditori financiari sau juridici.

 

  1. c)Respectarea legilor şi a obligaţiilor similare: Vom transmite datele dumneavoastră personale pentru a (i) executa sau respecta o lege, un regulament, un ordin emis de o autoritare publică sau alte măsuri obligatorii, (ii) detecta şi preveni ameninţările la adresa securităţii, fraude sau alte activităţi rău intenţionate, (iii) proteja şi/sau a exercita drepturile şi proprietăţile Operatorilor sau a unor terţe părţi şi (iv) proteja drepturile şi securitatea personală a angajaţilor noștri şi a terţilor, (v) terți achizitori, în măsura în care activitatea Operatorilor ar fi transferată (în totalitate sau parțial), iar datele persoanelor vizate ar fi parte din activele care fac obiectul unei astfel de tranzacții.

 

 

  1. 6.Transferul datelor cu caracter personal în străinătate

 

În contextul operațiunilor descrise mai sus, datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în străinătate către state din Uniunea Europeană sau Spațiul Economic European, sau din afara acestora.

 

 

  1. 7.Prelucrarea datelor copiilor cu vârsta de sub 16 ani

 

Toate activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal prezentate în această Politică de Confidențialitate se referă exclusiv la persoane care au cel puțin 16 ani. Utilizarea sistemelor, precum și a rezultatelor prelucrării este interzisă cu privire la copiii care nu au împlinit această vârstă fără consimțământul părinților/reprezentanților legali ai acestora. În cazul în care, în ciuda eforturilor noastre rezonabile de prevenire, o astfel de prelucrare are totuși loc, o vom înceta odată ce observăm faptul că utilizatorii nu au împlinit vârsta menționată mai sus.

 

 

  1. 8.Drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea datelor

 

În contextul prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, aveți următoarele drepturi:

 

  1. a)Dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate: aveți dreptul de a obține confirmarea faptului că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate și, în caz afirmativ, de a avea acces la tipul de date cu caracter personal și condițiile în care sunt prelucrate , prin adresarea unei cereri în acest sens către operatorul indicat la punctul 10;
  2. b)Dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal: aveți posibilitatea de a solicita, prin adresarea unei cereri în acest sens către operatorul de date indicat la punctul 10, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, completarea datelor incomplete sau ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cazul în cazul în care (i) datele nu mai sus necesare în scopul inițial (și nu există un nou scop legal), (ii) temeiul juridic al prelucrării este consimțământul persoanei vizate, persoana vizată își retrage consimțământul și nu există alt temei legal, (iii) persoana vizată își exercită dreptul de a se opune, iar operatorul nu are motive legitime care să prevaleze pentru a continua prelucrarea, (iv) datele au fost prelucrate ilegal, (v) ștergerea este necesară pentru conformarea cu legislația UE sau legislația română sau (vi) datele au fost colectate în legătură cu servicii ale societății informaționale oferite copiilor (dacă este cazul), când se aplică cerințe specifice cu privire la consimțământ;
  3. c)Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării: aveți dreptul de a obține restricționarea prelucrării în cazurile în care: (i) considerați că datele cu caracter personal prelucrate sunt inexacte, pentru o perioadă care să permită operatorului să verifice exactitatea datelor cu caracter personal; (ii) prelucrarea este ilegală, însă dumneavoastră nu doriți ca să vă ștergem datele cu caracter personal, ci să restrângem utilizarea acestor date; (iii) în cazul în care operatorul de date nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile menționate mai sus, însă dumneavoastră aveți nevoie de date pentru a constata, exercita sau apăra un drept în instanță sau (iv) v-ați opus prelucrării, pentru intervalul de timp în care să verificăm dacă temeiurile legitime ale operatorului de date prevalează asupra drepturilor persoanei vizate;
  4. d)Dreptul de a vă retrage consimțământul cu privire la prelucrare, atunci când prelucrarea are la bază consimțământul, fără însă a afecta legalitatea activităților de prelucrare realizate până în momentul respectiv;
  5. e)Dreptul de a vă opune cu privire la prelucrarea datelor din motive legate de situația particulară în care vă aflați, atunci când prelucrarea se întemeiază pe interes legitim, precum și de a vă opune, în orice moment, prelucrării datelor în scopuri de marketing direct, inclusiv crearea de profiluri;
  6. f)Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatizată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează pe aceasta în mod similar într-o manieră semnificativă;
  7. g)Dreptul la portabilitatea datelor, însemnând dreptul de a vă primi datele cu caracter personal pe care le-ați furnizat operatorului de date într-o formă structurată, utilizată în mod curent și care poate fi citită automat, precum și dreptul de a transfera respectivele date către un alt operator, în cazul în care prelucrarea are la bază consimțământul dumneavoastră sau executarea unui contract și se realizează prin mijloace automate;
  8. h)Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea de Protecție a Datelor (ANSPDCP) și dreptul de a vă adresa instanțelor de judecată competente.

 

Drepturile de mai sus pot fi exercitate în orice moment. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă încurajăm să utilizați formularele disponibile pe site-ul nostru sau să adresați o solicitare în scris, datată și semnată sau în format electronic, precum şi alte întrebări către Wienerberger, la un punct de contact indicat la punctul 10.

 

Dacă sunteţi abonat la newsletter-ul nostru, puteţi să vă dezabonați prin apăsarea butonului „Dezabonare Newsletter” sau prin link-ul de dezabonare din fiecare newsletter primit. Dacă doriţi să vă retrageţi consimţământul pentru stocarea sau utilizarea datelor dumneavoastră, puteți și să trimiteţi un e-mail la adresa indicată la punctul 10.

 

 

  1. 9.Securitatea datelor

 

Wienerberger adoptă o varietate mare de măsuri privind securitatea datelor pentru a asigura confidenţialitatea şi integritatea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, având în vedere natura internetului, dorim să vă atragem atenţia asupra faptului că ar putea exista lacune de securitate în transmiterea datelor prin internet (de exemplu, comunicarea prin e-mail), iar protecţia completă a datelor împotriva accesului din partea unor terţi nu este posibilă.

 

 

  1. 10.Modalitate de contact

 

Pentru orice întrebări legate de prezenta Politica de Confidenţialitate sau despre prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să contactaţi:

 

Wienerberger – Sisteme de Caramizi S.R.L

Adresa poștală: Bucuresti Șos. București-Ploiești, nr. 42-44, Baneasa Business & Technology Park, Clădirea A, Etaj 1, Aripa A1, Romania

Adresa de e-mail: office.romania@wienerberger.com

 

 

  1. 11.Modificări la această Politică de Confidențialitate

 

Această Politică de Confidențialitate poate suferi din când în când modificări și poate fi actualizată de către Wienerberger, după cum va fi necesar. Wienerberger vă va notifica cu privire la orice modificări materiale sau substanțiale ale acestei Politici de Confidențialitate și se va asigura că respectiva notificare este efectuată într-o manieră care asigură luarea acestora la cunoștință de către dumneavoastră, spre exemplu prin utilizarea adresei de e-mail pe care ne-ați furnizat-o, sau orice mijloace adecvate care să asigure o comunicare efectivă.